Executive stress management

Testimonials

Wat anderen zeggen

Je hoeft mij natuurlijk niet op mijn woord te geloven.
Lees hier wat anderen ervan vonden:
5 / 5

"Ik heb spontaan ja gezegd tegen het traject omdat ik een goeie klik voelde met Charlotte. Het was een investering, maar achteraf gezien echt de moeite waard. Ik heb er enorm veel aan gehad. De ROI overtrof al mijn verwachtingen 😉"

Jan - 41 jaar

CFO

4 / 5

"Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan. Ik hou van het avontuur, maar het geeft me ook stress en dat gaat dan ten koste van mijn energie en creativiteit. Tot ik Charlotte leerde kennen. Zij heeft me hartcoherentie laten zien, een super simpele techniek die echt werkt. Je moet gewoon je ademhaling afstemmen op je hartslag, en je voelt je meteen beter. Ik doe het elke dag, een paar minuten, en ik merk een groot verschil. En het beste van al: het kost me bijna geen tijd! Ik kan het overal doen: thuis, op kantoor, in de auto, op het vliegtuig… Het is echt een life hack!"

Caroline - 45 jaar

Head of Marketing & Communication

5 / 5

“Ik heb al veel geprobeerd om mijn situatie te verbeteren, maar niets leek te werken. Dankzij Charlottes traject voel ik me nu veel beter, zowel fysiek als mentaal. Ik kan weer genieten. Ik raad het aan iedereen aan. Ze is trouwens niet alleen een expert in haar vakgebied, maar ook een warme gevoelsmens. Ze weet precies hoe ze je op je gemak kan stellen en je kan motiveren om het beste uit jezelf te halen. Bedankt Charlotte, you’re the best!”

Marc - 52 jaar

Founder & Managing Director