Executive stress management

Over Charlotte

Charlotte Feys September2023 HR Buro Bonito 47 ogen verbeterd Modelwoning ABS Bouwteam Onze Woning in Sint-Denijs-Westrem

Over Charlotte

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van ambitieuze executives en ondernemers die hun stress willen aanpakken, een burn-out willen voorkomen en hun productiviteit willen optimaliseren.

Met hartcoherentie als basis, bied ik een compleet programma aan van coaching, training en advies op maat. Ik leer je hoe je je ademhaling, mindset en levensstijl kunt verbeteren voor meer harmonie in werk en leven.

Elk eind een nieuw begin

Stress en burn-out. Ik ken het maar al te goed. 


Ik werkte jarenlang in de financiële sector, waar ik meedeed aan de ratrace om succesvol te zijn.


Ik had alles wat ik wilde, maar vanbinnen was ik gestrest, uitgeput en ongelukkig. Ik negeerde de signalen van mijn lichaam, tot het te laat was. Tot het licht uitging. Burn-out.


Dat was een wake-up call. Maar ook een kans. Ik nam het heft in eigen handen en ging op zoek naar wat me kon helpen om uit mijn burn-out te komen en beter om te gaan met stress. Ik verdiepte me in stress en burn-out, ademhaling, hartcoherentie en coaching.


Ik kwam weer op de rails. Ik vond meer evenwicht. En ik ontdekte ook een verdoken passie: anderen helpen die ook worstelen met stress.

Charlotte Feys September2023 HR Buro Bonito 35 Modelwoning ABS Bouwteam Onze Woning in Sint-Denijs-Westrem
Mind

Ik besloot om de corporate wereld vaarwel te zeggen en koos voor het ondernemerspad. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om anderen te begeleiden die zich in dezelfde situatie bevinden als ik in mijn pre-burn-out periode. Ik leer hen hoe ze hun stress kunnen managen en voorkomen dat ze opgebrand raken en in een burn-out belanden. Want het kan ook anders.

Ontdek het zelf
Charlotte Feys September2023 HR Buro Bonito 56 ogen verbeterd

Charlotte unplugged

Ik ben een harde werker, maar weet ook hoe belangrijk het is om te ontspannen en te genieten. Reculer pour mieux sauter. 


Schoonheid inspireert me, in al haar vormen. Een stijlvol interieur, een adembenemend landschap, een kunstwerk, een boeket verse bloemen of een perfecte foto. A thing of beauty is a joy forever.


Reizen is een passie. Wandelen in de natuur brengt rust en energie. En yoga houdt me fit en flexibel. 


Boeken zijn mijn vensters op de wereld. Ik lees graag en veel, zowel meeslepende romans als boeken die me uitdagen om mezelf te blijven ontwikkelen.


En natuurlijk gaat er niets boven een goed gesprek. Verbinding en uitwisseling bij een dampende latte, daar word ik blij van.